maanantai 21. kesäkuuta 2010

YhteisöllisyyttäAsun vuokratalossa, jossa vielä pari vuotta sitten ei ollut edes toimivaa asukastoimikuntaa. Sitten saimme kasaan toimikunnan ja aloimme järjestää talkoita. Pikku hiljaa muutkin innostuivat.

Tänä keväänä talkoot sujuivat niin hyvin, että saimme kasaan naispoppoon - parempaa nimeä on mietitty, mutta se tulee kun on tullakseen - joka kokoontuu turisemaan talonasioita ikään kuin toimikunnan jatkeena kerran kuussa ja mikä tärkeintä, lenkkeilee maanantaisin.

Kävimme juuri porukalla lenkillä. Juoruilimme niitä näitä, suunnittelimme grillisession juhannukseksi, saimme hien pintaan, sekä kunnon lämmittelyt ja jäähdyttelyt koulutetun vetäjän johdolla.

Vielä pari kuukautta sitten en juuri seurustellut naapurien kanssa asukastoimikuntaa lukuun ottamatta, mutta nyt tulee juteltua naapureiden kanssa lähes päivittäin. Enkä pidä sitä edes pahana juttuna :)

Juuri tälläistä pitää oikean yhteisöllisyyden ollakin. Itsestään syntyvää ja kaikille mielekästä. Tähän porukkaan on nyt helppo tulla mukaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti